Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Mieszanka oleju z pestek winogron, marchew drobno pokrojona w kostkę, seler drobno pokrojony w kostkę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Osso bucco, Prawie Osso Bucco, oraz Osso Bucco dla podobnych receptur.
Skropić trzciny olejem i posypać solą i pieprzem, zapewniając równomierne Przyprawianie. Następnie na patelni umieścić golonki, mirepoix (marchew, seler, cebula), 2 szklanki bulionu cielęcego i czerwone wino. Przykryć folią i piec w piekarniku przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion Cielęcy
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Następnie podgrzać ugotowaną bulion i pozostałe 2 szklanki bulionu cielęcego na średnim ogniu i powoli gotować na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion Cielęcy
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6
Podawać z sezonowymi warzywami lub makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego