Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta

Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta
Wieprzowina na trzy sposoby: solone kotlety wieprzowe, Kiełbasa z koprem włoskim i boczkiem z koprem włoskim na ciastach Polenta wymaga z grubsza 2 godziny i 55 minut od początku do końca. Na $9.19 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1465 kalorii, 74g białka, oraz 99g tłuszczu. Mieszanka Hog obudowy, sól koszerna, kotlety żeberka wieprzowego, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć pyłek kopru włoskiego, możesz podążać za tym daniem głównym z Sztuczny makaron z domową konfiturą morelową z pyłkiem kopru włoskiego i werbeną cytrynową #FennelFriday jako deser. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, Kotlety Wieprzowe Z Koprem Włoskim, oraz Orecchiette z domową kiełbasą z kopru włoskiego i Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do solanki: w dużym pojemniku dodaj sól, cukier, kolendrę, płatki czerwonej papryki, koper włoski, seler, czosnek i wystarczającą ilość wody, aby pokryć kotlety i wymieszać, aby połączyć. Zanurzyć kotlety wieprzowe w solance i odstawić do lodówki, aż będzie gotowy do gotowania, co najmniej 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Doprowadzić kotlety do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
3
Usunąć kotlety z solanki, wyrzucając solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
Kotlety: rozgrzej żeliwną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Obtaczaj grubą krawędź każdego kotleta schabowego w pyłku kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Kotlety schabowe delikatnie ułożyć na rozgrzanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Kotlety podsmażyć ze wszystkich stron i gotować około 9 minut.
8
Wyjmij kotlety z patelni i pozostaw w ciepłym miejscu przed podaniem. Doneness mięsa powinna być o średniej do średniej-dobrze i być bardzo soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Na kiełbasę koper włoski-fontina: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Doprawić łopatkę wieprzową czosnkiem, solą, płatkami czerwonej papryki, nasionami kopru włoskiego i kolendrą. Mielenie wieprzowiny dwa razy przez duże mielenie miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do mielenia mięsa. Delikatnie wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
11
Dodać zimną wodę i lekko wymieszać. Wsadź zmieloną wieprzowinę do obudowy za pomocą mocowania rogu kiełbasy do miksera stojącego i przekręć w równomierne ogniwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
12
Przenieś do wyłożonej pergaminem blachy i piecz w piekarniku przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Rozgrzej patelnię saute i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Wyjmij kiełbaski z piekarnika i brąz je na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
W przypadku chard Szwajcarskich: zalać patelnię saute oliwą z oliwek. Wrzucić czosnek, płatki czerwonej papryki, boczek, i kilka kropli oliwy z oliwek. Doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gdy czosnek jest złoty i bardzo aromatyczny, usuń go i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Gdy boczek stał się chrupiący, wrzucić Szwajcarskich łodyg chard i kopru włoskiego i saute przez 5 protokół. W razie potrzeby wymieszać bulion z kurczaka i doprawić solą. Gdy kurczak się zmniejszy, Wrzuć liście boczniaka szwajcarskiego i dopraw solą. Gotować liście, aż po prostu zwiędną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
17
Dla ciasta polenta: w rondlu, połączyć mleko, woda, liść laurowy, i cayenne. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na małym ogniu i obficie doprawić solą. (Weź przyprawę na brzeg zbyt słony. Aby to zrobić, musisz smakować jak idziesz. Polenta działa jak gumka do soli, jeśli nie doprawisz obficie tutaj, nigdy nie wyzdrowiejesz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
18
Gdy płyn jest w wrzenia i jest odpowiednio doprawione, posypać polenta, stale ubijając. Po połączeniu polenty Przełącz na drewnianą łyżkę i często mieszaj, aż polenta stanie się gruba. Smak polenta, aby zobaczyć, czy to gotowane przez. Jeśli nadal czuje się mączne i ziarniste, dodać trochę mleka lub wody i gotować go do gęstej konsystencji. Powtórz ten proces, w razie potrzeby, aż polenta czuje się gładka na języku, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
19
Usunąć liść laurowy i wymieszać z posiekaną szałwią i mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
20
Linia A 7 na 7-calową patelnię kwadratową z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
21
Wlać polentę do przygotowanej patelni. Przykryj górną warstwą folii bardziej plastycznej wygładzonej na powierzchni polenty. Schłodzić w lodówce do czasu potrzebnego. (Wszystko to można całkowicie zrobić z wyprzedzeniem, jak wczoraj! Super!)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
22
Wyjmij polentę z patelni i pokrój w pożądane kształty. Posmarować nieprzywierającą patelnię saute oliwą z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiego ciepła. Gdy patelnia jest gorąca i zaczyna trochę palić, dodaj kształty polenty. Ugotować polentę z obu stron i zakończyć posypując odrobiną startego Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Umieść 1 ciasto polenta na każdym talerzu i top z boczkiem i boczkiem szwajcarskim. Chudnąć 1 posiekać na każdym cieście polenta. Pokrój kiełbaski na ukos i talerz 2 plastry na każdym talerzu. Na koniec skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego

Składniki

32 łyżki roztopionego masłaboczek pokrojony w smażalnięboczek pokrojony w smażalnię1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1szczyptaSzczypta pieprzu cayenneSzczypta pieprzu cayenne1żebroseler posiekanyseler posiekany591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2Spód: okruszki z herbatników grahamkolendra Siewnakolendra Siewna1cebula kopru włoskiego, cienko pokrojonacebula kopru włoskiego, cienko pokrojona1Łodygai liście z 1 Cebulki kopru włoskiego, posiekanei liście z 1 Cebulki kopru włoskiego, posiekane2Spód: okruszki z herbatników grahamdziki pyłek kopru włoskiego, plus więcej, w razie potrzebydziki pyłek kopru włoskiego, plus więcej, w razie potrzeby1porcja startego parmezanukoper włoskikoper włoski1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSer Fontina, małe kostkiSer Fontina, małe kostki4świeże liście szałwii, drobno posiekaneświeże liście szałwii, drobno posiekane2goździkiczosnek goya®czosnek goya®2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity3goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1porcja startego parmezanukolendra mielonakolendra mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemascarponemascarpone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo4trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwekOliwa z oliwek4trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4trochę posiekanej cukiniiWysokiej jakości oliwa z oliwek, do skropieniaWysokiej jakości oliwa z oliwek, do skropienia4Spód: okruszki z herbatników grahamtarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 pomarańczy, skórka świeżo starta1/2 pomarańczy, skórka świeżo starta4kotlety wieprzowe z kościąkotlety wieprzowe z kością907papryka habanerołopatka wieprzowa, pokrojona w 1-calowe kawałki (wieprzowina powinna mieć dobrą ilość tłuszczu)łopatka wieprzowa, pokrojona w 1-calowe kawałki (wieprzowina powinna mieć dobrą ilość tłuszczu)1porcja startego parmezanupokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki4trochę posiekanej cukiniiPokruszone płatki czerwonej paprykiPokruszone płatki czerwonej papryki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu5Szwajcarskie liście chard, łodygi usunięte i pocięte na 1/2-cala długości, liście pocięte na 1-cala długościSzwajcarskie liście chard, łodygi usunięte i pocięte na 1/2-cala długości, liście pocięte na 1-cala długości591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego4trochę posiekanej cukiniiWodaWoda4trochę posiekanej cukiniiObudowa WieprzaObudowa Wieprza

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn