Wieprzowina na gorąco i kwaśno z kapustą

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gorąca i kwaśna wieprzowina z kapustą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka cukru, ząbki czosnku, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wieprzowina na gorąco i kwaśno z kapustą, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Polędwiczki wieprzowe ze słodko-kwaśną kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wieprzowinę, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, biały pieprz i 1/4 łyżeczki soli w średniej misce; odstawić.
Połączyć pozostałe 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej i 1 łyżka wody w małej misce; odstawić.
Ketchup i kolejne 3 składniki (przez sos sojowy) połączyć w małej misce; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę wieprzową i czosnek; podsmażyć 2 protokół.
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić.
Dodać kapustę; podsmażyć 2 minuty.
Dodać mieszaninę ketchup; smażyć 2 protokół. Wymieszać z wieprzowiną; podsmażyć 1 minutę. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotować 30 sekund lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cebulą.