Wieprzowina na gorąco i kwaśno
Hot-And-Sour wieprzowina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 35g białka, oraz 23G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz różyczki brokuły, kasztany wodne, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Słodko-kwaśna wieprzowina sama, oraz Wieprzowina słodko-kwaśna.
Instrukcje
Rozgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj 2 łyżki oleju i podgrzewaj przez 30 sekund.
Dodać wieprzowinę i smażyć, aż nie pozostanie żaden ślad różu, 3 do 4 minut.
Przenieść na talerz. Wytrzyj patelnię. Zmniejsz ciepło do średnio wysokiego, dodaj pozostały olej i podgrzewaj przez 30 sekund.
Dodać paprykę i gotować, ciągle mieszając, przez 1 minutę.
Dodać brokuły i wodę. Przykryć częściowo i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie miękkie, o 3 protokół.
Dodaj gorący i kwaśny sos i zwiększyć ciepło do wysokiej. Kiedy zaczyna bańki, dodać kasztany wodne i wieprzowinę. Smażyć na rozgrzanym ogniu, około 1 minuty.
Dodaj orzechy i wrzucić ponownie.
Podawać natychmiast nad ryżem. Wskazówka: zamiast wieprzowiny możesz użyć kurczaka lub krewetek. Albo spróbuj bok choy zamiast brokułów.