Wieprzowina musztardowa ze Spaetzle

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z musztardą ze Spaetzle. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka baby marchew, śmietana, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z musztardą Spaetzle i salsą z kolendry jabłkowej, Grillowany łosoś z koprem włoskim i musztardą kreolską Spaetzle, oraz Spaetzle z czerwonej papryki w sosie musztardowym z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować spaetzle zgodnie ze wskazówkami opakowania, dodając pokrojone marchewki przez ostatnie 10 minut gotowania.
Tymczasem pokroić polędwicę wieprzową na pół wzdłuż; następnie pokroić w poprzek na cienkie plasterki, 1/4 do 1/2 cala grubości.
Umieść plasterki wieprzowiny w plastikowej torbie do przechowywania żywności z mąką, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli; Zamknij; wstrząśnij, aby równomiernie pokryć plasterki wieprzowiny.
Masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu. Pracując partiami, aby uniknąć tłoczenia patelni, jeśli to konieczne, dodaj plasterki wieprzowiny. Gotować, przewracając, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Dodaj mrożoną fasolkę szparagową, łamanie je od siebie, i cebula; gotować, mieszając, przez 4 protokół.
W międzyczasie w misce ubij śmietanę, musztardę, mleko, koperek, pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Dodaj do mieszanki wieprzowej na patelni, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, odkryte, 5 minut lub aż warzywa będą miękkie i sos jest gęsty i kremowy.
Odsączyć mieszankę spaetzle-marchew. Ułóż na talerzu. Top z mieszanką wieprzowo-warzywną.