Wieprzowina musztardowa ze Spaetzle

Wieprzowina musztardowa ze Spaetzle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z musztardą ze Spaetzle. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka baby marchew, śmietana, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z musztardą Spaetzle i salsą z kolendry jabłkowej, Grillowany łosoś z koprem włoskim i musztardą kreolską Spaetzle, oraz Spaetzle z czerwonej papryki w sosie musztardowym z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować spaetzle zgodnie ze wskazówkami opakowania, dodając pokrojone marchewki przez ostatnie 10 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Tymczasem pokroić polędwicę wieprzową na pół wzdłuż; następnie pokroić w poprzek na cienkie plasterki, 1/4 do 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
3
Umieść plasterki wieprzowiny w plastikowej torbie do przechowywania żywności z mąką, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli; Zamknij; wstrząśnij, aby równomiernie pokryć plasterki wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu. Pracując partiami, aby uniknąć tłoczenia patelni, jeśli to konieczne, dodaj plasterki wieprzowiny. Gotować, przewracając, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj mrożoną fasolkę szparagową, łamanie je od siebie, i cebula; gotować, mieszając, przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
W międzyczasie w misce ubij śmietanę, musztardę, mleko, koperek, pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Dodaj do mieszanki wieprzowej na patelni, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, odkryte, 5 minut lub aż warzywa będą miękkie i sos jest gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Odsączyć mieszankę spaetzle-marchew. Ułóż na talerzu. Top z mieszanką wieprzowo-warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn