Wieprzowina marynowana w miodzie z Gremolatą

Wieprzowina marynowana w miodzie z Gremolatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 215 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miód, rozmaryn, polędwiczki wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Marynowana Miodowo-Limonkowa, Grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym, oraz Jak gotować: grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 2 cale.
Miód, czosnek i sok pomarańczowy ubić w małej misce.
Polać wieprzowiną; obrócić do płaszcza.
Wieprzowinę posypać 1 łyżeczką soli morskiej i 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Przełożyć wieprzowinę na talerz; zapas marynaty.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę na patelni. Brązowy ze wszystkich stron, często obracając się, około 4 minut.
Przenieść do piekarnika; gotować do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestrów wieprzowiny 66°, 15 do 20 minut.
Przenieś do deski do krojenia; pozostaw 5 minut. Patelnia rezerwowa.
Wlać zarezerwowaną marynatę do tej samej patelni; dodać wino. Gotować delikatnie, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, 3 do 4 protokół. Doprawić solą morską i pieprzem.
Wymieszaj skórkę pomarańczową, tymianek, rozmaryn i szałwię w małej misce na gremolatę.
Pokroić wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala; przenieść na talerz.
Posypać gremolatą i podawać.
W porcji: 279 kalorii, 10 g tłuszczu, 0,3 g błonnika