Wieprzowina Kung Pao
Wieprzowina Kung Pao może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka czosnku w butelkach, papryka, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kung Pao Cukinia, Wieprzowina Kung Pao nad makaronem sezamowym, oraz Kung Pao krewetki (kung Pao krewetki/???) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować marynatę, przyciąć tłuszcz z wieprzowiny i pokroić w paski o szerokości 1/2 cala.
Połącz wieprzowinę i następne 6 składników (wieprzowina przez sake) i pozostaw mieszaninę 5 minut.
Przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól; utrzymuj ciepło.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę wieprzową i smażyć przez 3 minuty lub aż wieprzowina straci różowy kolor.
Dodaj pokrojoną paprykę i rozdrobnioną marchewkę, i smażyć 1 minutę. Wymieszać w 1/4 szklanki wody, cebula, sos czosnkowy chili, i sok, i gotować 2 protokół.
Podawać na makaronem i posypać orzeszkami ziemnymi.