Wieprzowina Kalua
Wieprzowina Kalua może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płynny aromat dymu, pieczeń wieprzową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Wieprzowina Kalua, Wieprzowina Hawajska Kalua, oraz Wieprzowina Hawajska Kalua dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Na patelni lub głębokim naczyniu żaroodpornym umieścić tłuszcz wieprzowy-bok do góry.
Połącz wodę i płynny dym; polej mięso.
Posypać solą. Przykryć i piec w rozgrzanym piekarniku przez trzy godziny.
Zdjąć z patelni i zniszczyć.