Wieprzowina Imbirowa Na Spaghetti
Wieprzowina imbirowa na Spaghetti może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 741 kalorii, 36g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Przynosi ci smak domu. Mieszanka bulionu z kurczaka, sosu sojowego, płatków pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 73%. Spróbuj Ginger Basil Spaghetti, Spaghetti pełnoziarniste z zieleniną, cytryną i imbirem, oraz Pikantna Sałatka Z Imbirem Spaghetti (Azjatycka) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na patelni ugotuj płatki wieprzowiny, czosnku, imbiru i pieprzu na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. W misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, wodę, sos sojowy i wino lub bulion na gładką masę.
Dodaj do mieszanki wieprzowej z cebulą. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Odcedź spaghetti; umieść 6 filiżanek w dużej misce do serwowania.
Dodaj mieszankę wieprzową i wrzuć do płaszcza. Wstaw do lodówki Pozostałe spaghetti.