Wieprzowina Imbirowa
Wieprzowina imbirowa jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, sos sojowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Wieprzowina Imbirowa, Wieprzowina Imbirowa (Shogayaki), oraz Brzoskwiniowa Wieprzowina Imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść razem wieprzowinę i mąkę w plastikowej torebce. Uszczelnij i potrząśnij. Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni lub wok. Gdy gorące, dodać powlekane wieprzowiny i brązowy szybko; usunąć z rowkiem łyżką i odstawić.
W tej samej patelni połączyć bulion z kurczaka, woda, sos sojowy i sherry. Wymieszać i dodać zieloną cebulę, czosnek, cukier, imbir, sól, pieprz i kostkę wieprzową. Doprowadzić wszystko do wrzenia. Następnie obniżyć ogień, przykryć i niech gotować 15 minut lub aż wieprzowina będzie miękka. Sprawdź od czasu do czasu, aby upewnić się, że sos nie zgęstnieje zbyt mocno. W razie potrzeby dodaj więcej wody.