Wieprzowina i zwęglona brukselka z sosem limonkowym Chile

Wieprzowina i zwęglona brukselka z sosem limonkowym Chile
Wieprzowina i zwęglona brukselka z sosem limonkowym Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,78 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, miód, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Chile - marynowana wieprzowina z wietnamską brukselką, Chile - Marynowana Wieprzowina Z Wietnamską Brukselką, oraz Chińskie bułeczki z kurczakiem i brukselką ze słodkim sosem z granatu Chile.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Oddzielne liście brukselki; serca cienko pokroić. Odstawić.
3
Doprawić wieprzowinę 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz. Brązowy w 1 łyżce. olej na dużej patelni na dużym ogniu, obracając, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wrzuć słodkie ziemniaki na patelnię z cebulą, 2 łyżki. olej i 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Dodać wieprzowinę. Piecz 15 do 20 minut dla średnio rzadkich, mieszając warzywa raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WieprzowinaWieprzowina
6
Tymczasem czysty miód, sok z limonki, sos rybny, czosnek, imbir i połowa chile w blenderze. Wymieszać w pozostałym chile; odstawić sos na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Papryka ChiliPapryka Chili
MiódMiód
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Podgrzać 1 łyżkę. olej na patelni na dużym ogniu i lekko char połowę brukselki, mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieść do miski. Powtórzyć dla pozostałych brukselek. Wymieszać z 1/2 szklanki kolendry i 1/4 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
KolendraKolendra
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Pokroić wieprzowinę, wrzucić słodkie ziemniaki z pozostałą kolendrą i ustawić na półmisku z brukselką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
KolendraKolendra
WieprzowinaWieprzowina
10
Mżawka więcej sosu do smaku na wszystko (może masz trochę resztki).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn