Wieprzowina i zielone Chile Chili

Wieprzowina i zielone Chile Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wieprzowina i zielony Chile Chili może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.66 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz schab, oregano, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zielony Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Kurczak Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić tłuszcz z wieprzowiny; pokroić wieprzowinę w 1-calową kostkę. Przykryj duży holenderski piekarnik sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać wieprzowinę i seler; gotować, ciągle mieszając, aż wieprzowina będzie rumiana i seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Wyjąć z holenderskiego piekarnika; wycierać kapiące z holenderskiego piekarnika papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Powrót mieszaninę wieprzową do holenderskiego piekarnika; dodać ziemniaki i dalej 8 składników, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Połowę fasoli umieścić w płytkim naczyniu; zacieru widelcem do postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
6
Dodaj pastę fasolową i pozostałe fasole do mieszanki wieprzowej, dobrze mieszając; doprowadzić do wrzenia. Gotować, odkryte, 10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia76
Magazyn