Wieprzowina i tofu Stir-Fry
Wieprzowina i tofu Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 344 kalorie, 32G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki olej sezamowy, bulion z kurczaka, tofu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można ją uznać za dość tanią, kosztującą ok. $2.3 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina, tofu i bakłażan smażyć, Shanghai Stir Fry Wieprzowina Z Tofu, oraz Tofu z mieloną wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oleju roślinnego.
Dodać wieprzowinę, doprawić solą i pieprzem i smażyć na dużym ogniu, aż do ugotowania, 2 protokół.
Dodaj pozostały olej roślinny do patelni.
Dodać czosnek i pokruszony pieprz i smażyć przez 1 minutę.
Dodaj por i 1/4 szklanki bulionu, przykryj i gotuj, aż por zmięknie, 2 minuty.
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki zapasów i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać tofu, następnie wymieszać z wieprzowiny, hoisin, ocet i olej sezamowy.
Przenieść do miski i służyć.