Wieprzowina i muszle morskie z letnimi warzywami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 43g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.43 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowana noga wieprzowa z grillowanymi letnimi warzywami, Zupa z warzyw i małych muszli, oraz Zimowe Warzywa W Skorupkach Ciasta Francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj makaron z muszli, gotuj przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Umieść wieprzowinę na patelni, i doprawić sosem Worcestershire, sól, i pieprz. Gotować i mieszać 10 minut, lub aż prawie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
Podgrzać pozostałą oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać zielony pieprz, squash, cukinia, grzyby, cebula, i czosnek 3 do 4 protokół. Powrót wieprzowiny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Nóż Do Obierania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wymieszać w sosie pomidorowym, pomidory pokrojone w kostkę, pasta pomidorowa, i wino na patelni. Doprawić bazylią, tymiankiem, oregano, liśćmi laurowymi i płatkami czerwonej papryki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć liście laurowe i podawać na ugotowanym makaronie z posypką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu