Wieprzowina i Mango Stir-Fry
Wieprzowina i mango Stir-Fry zajmuje mniej więcej 16 minut od początku do końca. To danie główne ma 252 kalorie, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kapustę napa, skórkę pomarańczową, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Stek Sezamowy Stir Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami folii; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Pokroić wieprzowinę w paski 1/4 cala.
Umieścić paski w misce; posypać mąką, podrzucając do płaszcza.
Połącz sos sojowy i kolejne 5 składników (przez czosnek), mieszając trzepaczką do rozpuszczenia skrobi kukurydzianej.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodać wieprzowinę; stir-fry 3 protokół lub aż rumiane.
Dodaj mieszankę sosu sojowego do patelni. Gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż sos zgęstnieje.
Dodać kapustę; gotować 30 sekund.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj z mango.
Dekoruj miętą i, w razie potrzeby, startą skórką pomarańczową.