Wieprzowina i makaron Stir-Fry
Wieprzowina i makaron Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, szalotki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pork & noodle stir-fry, Wieprzowina i Kimchi Noodle Stir Fry, oraz Wieprzowina smażona z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami etykiety, następnie odcedzić i spłukać pod zimną wodą. W międzyczasie w misce wrzucić wieprzowinę z 1/4 łyżeczki soli, pieprzu do smaku i 2 łyżkami skrobi kukurydzianej.
Bulion z kurczaka i pozostałą 1 łyżkę skrobi kukurydzianej ubić w innej misce.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu.
Dodać 1 łyżeczkę oleju roślinnego, następnie dodać wieprzowinę i smażyć, aż lekko rumiane, o 5 protokół; przenieść do miski.
Dodać pozostałe 3 łyżeczki oleju roślinnego do patelni, następnie dodać białka scallion, imbir i czosnek; zmniejszyć ogień do medium i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. Wymieszać warzywa i 3 łyżki wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Dodać mieszaninę bulionu do patelni i doprowadzić do wrzenia; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Powrót wieprzowiny na patelni wraz z makaronem, Skórka z limonki i 1/4 łyżeczka soli i wymieszać do ogrzania. Wymieszać w zieleni scallion. Dzielimy na miski i podajemy z wapiennymi klinami.