Wieprzowina i kasztany

Wieprzowina i kasztany mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz strąki anyż, kasztany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone żeberka wieprzowe z kasztanami, Duszone żeberka wieprzowe z kasztanami, oraz Gulasz wieprzowy z Cipollini, pieczarkami i kasztanami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwicę wieprzową, kasztany i kolejne 9 składników (kasztany przez anyż Gwiaździsty) połączyć w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 20 minut lub aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć cynamon i anyż Gwiaździsty.
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszanki wieprzowej, dobrze mieszając i doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Umieść 1/2 szklanki makaronu w każdej z 6 misek; top z 3/4 szklanki mieszanki wieprzowiny.
Każdą porcję udekorować pokrojoną w plasterki zieloną cebulą.