Przepis wieprzowina i dziki Grzyb Daube mogą być wykonane w około 6 godzin. Na 7,71 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 778 kalorii, 54g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Daube z wieprzowiny, Kotlety wieprzowe z pieczarkami Marsala, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami.
Instrukcje
1
Umieścić wieprzowinę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj wino, cebulę, marchew, Garni bukiet, Spice bundle i oliwę z oliwek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego dnia wlać wieprzowinę do durszlaka ustawionego na misce. Wyrzucić cebulę i marchewkę. Wyciśnij wiązkę przypraw na mięsie, a następnie wyrzuć wiązkę. Zastrzegamy wieprzowinę, bukiet garni i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W misce, moczyć porcini w 1 szklance gorącej wody, aż zmiękną, o 20 protokół. Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj połowę wieprzowiny na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze rumiane na całym; przenieść na talerz. Powtórz z pozostałą wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Powrót wszystkie wieprzowiny na patelni i posypać mąką. Mieszaj na umiarkowanym ogniu, aż mąka się rozpuści, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj brandy i ostrożnie zapalić go z długim meczu; wstrząsnąć patelnię, aż płomienie zgasną. Wróć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni wraz z cebulą i marchewką. Doprawić solą i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą lekko rumiane, o 10 protokół.
Unieś porcini z moczącej cieczy i grubo posiekaj je; zarezerwuj moczącą ciecz.
10
Dodać porcini na patelni i gotować przez 3 protokół, mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
12
Ułóż dno żeliwnej zapiekanki emaliowanej 4 1/2 kwarty skórą wieprzową, grubą stroną w dół. Łyżka 1/3 wieprzowiny na skórę, a następnie 1/3 mieszanki warzyw i 1/3 ząbków czosnku. Doprawić solą i pieprzem, posypać jagodami jałowca. Powtórz tę warstwę jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Powrót patelni do umiarkowanie wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Wlać zarezerwowany płyn do namaczania porcini, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie.
15
Dodaj zastrzeżoną marynatę wieprzową i doprowadzić do duszenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu patelni. Gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Wlej ten płyn na daube.
17
Włóż zarezerwowany bukiet garni do daube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
18
Dodaj wystarczającą ilość wody do zapiekanki, aby po prostu przykryć mięso i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
19
Umieść rundę papieru pergaminowego bezpośrednio na powierzchni mięsa i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
20
Przenieść zapiekankę do piekarnika i piec, aż mięso będzie miękkie, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
21
Ostudzić do temperatury pokojowej. Odrzuć pergamin, bukiet garni i wszelkie kawałki jagód jałowca. Daube przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Jagody Jałowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
22
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
23
Na dużej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
24
Dodać ostrygi i grzyby cremini i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
25
Zdejmij pokrywę. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje i grzyby zaczną brązowieć, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
26
Dodać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
27
Zeskrobać tłuszcz z powierzchni daube i wyrzucić go.
28
Wymieszać grzyby w daube i doprowadzić do dusić na dużym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
29
Daube piec przez około 1 1/2 godziny, odsłonięte, aż płyn zmniejszy się nieznacznie, a mięso będzie bardzo miękkie. Wymieszać z octem, doprawić solą i pieprzem i podawać.