Wieprzowina i dziki Grzyb Daube

Wieprzowina i dziki Grzyb Daube
Przepis wieprzowina i dziki Grzyb Daube mogą być wykonane w około 6 godzin. Na 7,71 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 778 kalorii, 54g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Daube z wieprzowiny, Kotlety wieprzowe z pieczarkami Marsala, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj wino, cebulę, marchew, Garni bukiet, Spice bundle i oliwę z oliwek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Następnego dnia wlać wieprzowinę do durszlaka ustawionego na misce. Wyrzucić cebulę i marchewkę. Wyciśnij wiązkę przypraw na mięsie, a następnie wyrzuć wiązkę. Zastrzegamy wieprzowinę, bukiet garni i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W misce, moczyć porcini w 1 szklance gorącej wody, aż zmiękną, o 20 protokół. Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj połowę wieprzowiny na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze rumiane na całym; przenieść na talerz. Powtórz z pozostałą wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Powrót wszystkie wieprzowiny na patelni i posypać mąką. Mieszaj na umiarkowanym ogniu, aż mąka się rozpuści, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj brandy i ostrożnie zapalić go z długim meczu; wstrząsnąć patelnię, aż płomienie zgasną. Wróć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni wraz z cebulą i marchewką. Doprawić solą i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Unieś porcini z moczącej cieczy i grubo posiekaj je; zarezerwuj moczącą ciecz.
10
Dodać porcini na patelni i gotować przez 3 protokół, mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Ułóż dno żeliwnej zapiekanki emaliowanej 4 1/2 kwarty skórą wieprzową, grubą stroną w dół. Łyżka 1/3 wieprzowiny na skórę, a następnie 1/3 mieszanki warzyw i 1/3 ząbków czosnku. Doprawić solą i pieprzem, posypać jagodami jałowca. Powtórz tę warstwę jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Powrót patelni do umiarkowanie wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Wlać zarezerwowany płyn do namaczania porcini, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie.
15
Dodaj zastrzeżoną marynatę wieprzową i doprowadzić do duszenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu patelni. Gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Wlej ten płyn na daube.
17
Włóż zarezerwowany bukiet garni do daube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
18
Dodaj wystarczającą ilość wody do zapiekanki, aby po prostu przykryć mięso i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
19
Umieść rundę papieru pergaminowego bezpośrednio na powierzchni mięsa i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
20
Przenieść zapiekankę do piekarnika i piec, aż mięso będzie miękkie, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
21
Ostudzić do temperatury pokojowej. Odrzuć pergamin, bukiet garni i wszelkie kawałki jagód jałowca. Daube przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
22
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
23
Na dużej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
24
Dodać ostrygi i grzyby cremini i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
25
Zdejmij pokrywę. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje i grzyby zaczną brązowieć, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
26
Dodać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
27
Zeskrobać tłuszcz z powierzchni daube i wyrzucić go.
28
Wymieszać grzyby w daube i doprowadzić do dusić na dużym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
29
Daube piec przez około 1 1/2 godziny, odsłonięte, aż płyn zmniejszy się nieznacznie, a mięso będzie bardzo miękkie. Wymieszać z octem, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Składniki

4trochę posiekanej cukiniiBukiet Reserved garniBukiet Reserved garni6gałązkiBukiet garni: każdy z pietruszki, tymianku i cząbru zimowego plus 2 liście laurowe i 1 wierzch selera liściowego, wiązany sznurkiemBukiet garni: każdy z pietruszki, tymianku i cząbru zimowego plus 2 liście laurowe i 1 wierzch selera liściowego, wiązany sznurkiem3Spód: okruszki z herbatników graham2 szczypty zmielonych goździków2 szczypty zmielonych goździków1łyżka czerwony ocet winnymarchewka pokrojona w 1/2 cala kostkęmarchewka pokrojona w 1/2 cala kostkę1( bakłażany)słonina wieprzowasłonina wieprzowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 uncji suszonych borowików1/2 uncji suszonych borowików1porcja startego parmezanumąka uniwersalnamąka uniwersalna1Głowaczosnek, rozdzielony na goździki, ale nie obranyczosnek, rozdzielony na goździki, ale nie obrany4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone10kruszone jagody jałowcakruszone jagody jałowca1warzywo (np. szpinak)Zestaw przypraw: kwiaty lawendy, 12 pokruszonych ziaren pieprzu i 10 pokruszonych jagód jałowca, zawiązanych w gazęZestaw przypraw: kwiaty lawendy, 12 pokruszonych ziaren pieprzu i 10 pokruszonych jagód jałowca, zawiązanych w gazę2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia3Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula, cienko pokrojonacebula, cienko pokrojona1( bakłażany)cebula, cienko pokrojonacebula, cienko pokrojona680papryka habaneroostrygi i grzyby cremini, o połowę mniejsze, jeśli Dużeostrygi i grzyby cremini, o połowę mniejsze, jeśli Duże791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana natka pietruszkidrobno posiekana natka pietruszki113papryka habaneroświeża skóra wieprzowa z cienką warstwą tłuszczu, pokrojona w paski 2 na 1/2 calaświeża skóra wieprzowa z cienką warstwą tłuszczu, pokrojona w paski 2 na 1/2 cala1kilogramydobrze marmurkowa łopatka wieprzowa bez kości, pokrojona na 2 kawałki 1/2 cala (patrz uwaga)dobrze marmurkowa łopatka wieprzowa bez kości, pokrojona na 2 kawałki 1/2 cala (patrz uwaga)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4trochę posiekanej cukiniiWodaWoda7501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweViognierViognier
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn