Wieprzowina Hoisin z gorącą musztardą

Wieprzowina Hoisin z gorącą musztardą
Wieprzowina Hoisin z gorącą musztardą może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 101 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, cukier, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to wieprzowina hoisin, Hoisin-Wieprzowina Glazurowana, oraz Wieprzowina Hoisin (21 Dzień Diety: 13 Dzień).

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj sos hoisin, ocet, cukier, sos sojowy i chińską przyprawę five, jeśli używasz. Opłukać wieprzowinę i osuszyć; umieścić w ciężkiej plastikowej torbie o pojemności 1 galona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Barbecue Hoisin W Wersji Chińskiej1/3 Szklanki Sosu Barbecue Hoisin W Wersji Chińskiej
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj połowę mieszaniny hoisin, uszczelnić worek i delikatnie obracać płaszcz wieprzowiny z marynatą. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Podnieś wieprzowinę z marynaty (Odrzuć używaną marynatę) i ustaw na stojaku w wyłożonej folią 9-na 13 - calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Piec w piekarniku zwykłym lub konwekcyjnym 425 przez 20 minut. Baste z zastrzeżonej marynaty i nadal pieczenia, fastrygowanie od czasu do czasu, aż termometr włożony do środka polędwicy osiągnie 155, 20 do 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pozwól odpocząć co najmniej 5 minut.
6
Wieprzowinę cienko pokroić w poprzek ziarna i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Dekoruj gałązkami kolendry, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
8
Podawać ciepłe lub chłodne, z gorącą musztardą do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
9
Gorąca musztarda: w małej misce wymieszaj 3 łyżki suchej musztardy z 2 łyżkami zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Odstawić około 5 minut. Wymieszaj1 łyżeczkę azjatyckiego oleju sezamowego. Sprawia, że około 3 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn