Wieprzowina glazurowana ze świeżymi śliwkami

Wieprzowina glazurowana ze świeżymi śliwkami
Glazurowana wieprzowina ze świeżymi śliwkami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 59G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, konfitury śliwkowe, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śliwki można śledzić to danie główne z Kostka brukowa ze śliwkami i rabarbarem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepły Sabayon z glazurowanymi śliwkami i malinami, Świeże śliwki z tortem Polenta, oraz Świeże figi i śliwki w Manzanilli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Gotować na gorącym oleju w dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i śliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
śliwkaśliwka
4
Piec 15 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 14
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść wieprzowinę, cebula, i śliwki do półmiska, zastrzegając kapie w patelni. Przykryć wieprzowinę luźno folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
śliwkaśliwka
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
W międzyczasie wymieszać ocet i przetwory w kapiele; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 do 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
OcetOcet
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
8
Polać mieszanką wieprzowo-śliwkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkaśliwka
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn