Wieprzowina Dwukrotnie Gotowana
Dwukrotnie gotowana wieprzowina jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 144 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z brzuszka wieprzowego, pastę z fasoli, olej do gotowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork), Wieprzowina Dwukrotnie Gotowana, oraz Wieprzowina Wolno Gotowana.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Dodać wieprzowinę i dusić, aż jest tylko gotowane przez, o 25 protokół.
Wyjąć wieprzowinę z wody i ostudzić. (Wodę można odstawić do użycia w magazynie lub wyrzucić.)
Umieścić brzuch w lodówce na godzinę lub więcej, aby ujędrnić ciało.
Gdy mięso jest chłodne, pokroić go cienko, aby mieć prostokąty mięsa o grubości 1/4 cala.
Rozgrzać olej lub smalec w woku na średnim ogniu do połysku.
Dodać plastry wieprzowiny i stir-smażyć, aż tłuszcz ma renderowane nieco i skóra jest brązowy i nieco chrupiące, o 2 protokół. Przesunąć wieprzowinę na jedną stronę woka i dodać pastę z fasoli chili. Smażyć, aż olej będzie czerwony, następnie dodać słodką pastę fasolową i czarną fasolę i smażyć przez kilka sekund dłużej.
Wszystko razem wymieszać i dodać sos sojowy i cukier/
Dodać pory lub rampy i Stir-smażyć, aż są tylko gotowane, o 30 sekund.