Wieprzowina Dwukrotnie Gotowana

Wieprzowina Dwukrotnie Gotowana
Dwukrotnie gotowana wieprzowina jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 144 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z brzuszka wieprzowego, pastę z fasoli, olej do gotowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork), Wieprzowina Dwukrotnie Gotowana, oraz Wieprzowina Wolno Gotowana.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać wieprzowinę i dusić, aż jest tylko gotowane przez, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Wyjąć wieprzowinę z wody i ostudzić. (Wodę można odstawić do użycia w magazynie lub wyrzucić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Umieścić brzuch w lodówce na godzinę lub więcej, aby ujędrnić ciało.
5
Gdy mięso jest chłodne, pokroić go cienko, aby mieć prostokąty mięsa o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Rozgrzać olej lub smalec w woku na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać plastry wieprzowiny i stir-smażyć, aż tłuszcz ma renderowane nieco i skóra jest brązowy i nieco chrupiące, o 2 protokół. Przesunąć wieprzowinę na jedną stronę woka i dodać pastę z fasoli chili. Smażyć, aż olej będzie czerwony, następnie dodać słodką pastę fasolową i czarną fasolę i smażyć przez kilka sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Wszystko razem wymieszać i dodać sos sojowy i cukier/
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
9
Dodać pory lub rampy i Stir-smażyć, aż są tylko gotowane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
RampyRampy
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn