Wieprzowina duszona z kminkiem, jabłkami i cebulą oraz musztardowo-Cheddarowymi puree ziemniaczane z pasternakiem
Duszona wieprzowina z kminkiem, jabłkami i cebulą oraz musztardowo-Cheddarowymi puree ziemniaczane z pasternakiem wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.46 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1035 kalorii, 87g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz ziemniaki russet, nasiona kopru włoskiego, łopatka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Puree słodkie ziemniaki, Kotlet schabowy z sosem jabłkowym, smażone jabłka i cebula, Puree Ziemniaczane I Pasternak Z Karmelizowaną Cebulą I Niebieskim C, oraz Puree ziemniaczane i pasternak z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Odstawić wieprzowinę przykrytą w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Osusz wieprzowinę papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Rozgrzać duży holenderski piekarnik lub garnek o dużym dnie na średnim ogniu z olejem, 2 obroty patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić wieprzowinę w garnku i równomiernie brązowo mięso na całym, około 10 do 12 minut czasu w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Usunąć wieprzowinę i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Podgrzej do średniej, dodaj 3 łyżki masła do garnka. Gdy się spieni, dodaj kminek, koper włoski i gorczycę i mieszaj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Nasiona Kminku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać cebulę, jabłka, tymianek, gałkę muszkatołową i trochę soli i pieprzu. Gotować, aby zacząć zmiękczyć, 5 minut. Następnie odgazuj garnek octem. Wymieszaj miód i piwo, skrobając kawałki przyklejone do dna garnka.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodać bulion z kurczaka, a następnie zarezerwowaną wieprzowinę i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu. Przykryć i umieścić garnek w piekarniku, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 1/2 do 3 godzin, obracając mięso w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Wyjmij wieprzowinę z garnka, połóż na talerzu i namiocie z folią, aby się ogrzać. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, odciągnij mięso od siebie dwoma widelcami. Powrót mięso do duszenia cieczy. Jabłka i cebula będą prawie całkowicie stopione w masywnym sosie. Schłodzić i przechowywać w lodówce do przygotowania posiłku.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Ziemniaki i pasternak umieść w garnku i zalej wodą. Zagotować, posolić wodę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Odcedzić i wrócić do gorącego garnka. Ziemniaki rozgnieść z mlekiem i pozostałymi 3 łyżkami masła. Następnie doprawić solą i pieprzem, dodać ser i musztardę. Smak, aby dostosować przyprawy, ostudzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
14
Aby służyć, podgrzać wieprzowinę, przykrytą na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Puree ziemniaczane i pasternak podgrzać na średnim ogniu przykrytym odrobiną bulionu lub mleka do poluzowania. Puree ziemniaczane można utrzymywać w cieple przez wiele godzin, umieszczając je w przykrytym rondlu wewnątrz większego garnka wypełnionego centymetrem wody na niskim wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Podajemy wieprzowinę obok lub na wierzchu ziemniaków, a na wszystko posypujemy posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około