Wieprzowina duszona z kminkiem, jabłkami i cebulą oraz musztardowo-Cheddarowymi puree ziemniaczane z pasternakiem

Wieprzowina duszona z kminkiem, jabłkami i cebulą oraz musztardowo-Cheddarowymi puree ziemniaczane z pasternakiem
Duszona wieprzowina z kminkiem, jabłkami i cebulą oraz musztardowo-Cheddarowymi puree ziemniaczane z pasternakiem wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.46 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1035 kalorii, 87g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz ziemniaki russet, nasiona kopru włoskiego, łopatka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Puree słodkie ziemniaki, Kotlet schabowy z sosem jabłkowym, smażone jabłka i cebula, Puree Ziemniaczane I Pasternak Z Karmelizowaną Cebulą I Niebieskim C, oraz Puree ziemniaczane i pasternak z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odstawić wieprzowinę przykrytą w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Osusz wieprzowinę papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Rozgrzać duży holenderski piekarnik lub garnek o dużym dnie na średnim ogniu z olejem, 2 obroty patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Umieścić wieprzowinę w garnku i równomiernie brązowo mięso na całym, około 10 do 12 minut czasu w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Usunąć wieprzowinę i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Podgrzej do średniej, dodaj 3 łyżki masła do garnka. Gdy się spieni, dodaj kminek, koper włoski i gorczycę i mieszaj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Nasiona KminkuNasiona Kminku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodać cebulę, jabłka, tymianek, gałkę muszkatołową i trochę soli i pieprzu. Gotować, aby zacząć zmiękczyć, 5 minut. Następnie odgazuj garnek octem. Wymieszaj miód i piwo, skrobając kawałki przyklejone do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Dodać bulion z kurczaka, a następnie zarezerwowaną wieprzowinę i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu. Przykryć i umieścić garnek w piekarniku, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 1/2 do 3 godzin, obracając mięso w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Wyjmij wieprzowinę z garnka, połóż na talerzu i namiocie z folią, aby się ogrzać. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, odciągnij mięso od siebie dwoma widelcami. Powrót mięso do duszenia cieczy. Jabłka i cebula będą prawie całkowicie stopione w masywnym sosie. Schłodzić i przechowywać w lodówce do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Ziemniaki i pasternak umieść w garnku i zalej wodą. Zagotować, posolić wodę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Odcedzić i wrócić do gorącego garnka. Ziemniaki rozgnieść z mlekiem i pozostałymi 3 łyżkami masła. Następnie doprawić solą i pieprzem, dodać ser i musztardę. Smak, aby dostosować przyprawy, ostudzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
14
Aby służyć, podgrzać wieprzowinę, przykrytą na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Puree ziemniaczane i pasternak podgrzać na średnim ogniu przykrytym odrobiną bulionu lub mleka do poluzowania. Puree ziemniaczane można utrzymywać w cieple przez wiele godzin, umieszczając je w przykrytym rondlu wewnątrz większego garnka wypełnionego centymetrem wody na niskim wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Podajemy wieprzowinę obok lub na wierzchu ziemniaków, a na wszystko posypujemy posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Składniki

3twarde, chrupiące jabłka, obrane i pokrojone w klinytwarde, chrupiące jabłka, obrane i pokrojone w kliny3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Niemieckie piwo lub lagerNiemieckie piwo lub lager2kilogramyłopatka wieprzowa bez kościłopatka wieprzowa bez kości63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszkunasiona kminkunasiona kminku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)6krewetki i żyłkiSól koszerna i gruby czarny pieprzSól koszerna i gruby czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemusztarda Dijon ziarnistamusztarda Dijon ziarnista1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreobułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeże liście tymianku, posiekaneświeże liście tymianku, posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodo przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa1szczyptaSzczypta świeżo startej gałki muszkatołowejSzczypta świeżo startej gałki muszkatołowej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaolej roślinny lub oliwa z oliwekolej roślinny lub oliwa z oliwek4cebulę, pokroić w cienkie kliny, koniec korzenia przymocowanycebulę, pokroić w cienkie kliny, koniec korzenia przymocowany6krewetki i żyłkiPosiekana natka pietruszki do przybraniaPosiekana natka pietruszki do przybrania4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Duże Pasternaki, obrane i pokrojone w kawałkiDuże Pasternaki, obrane i pokrojone w kawałki9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.duże ziemniaki w Kolorze rusztu, obrane i pokrojone w kawałkiduże ziemniaki w Kolorze rusztu, obrane i pokrojone w kawałki2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 do 2 szklanek, bardzo ostry Biały Cheddar (o1/2 do 2 szklanek, bardzo ostry Biały Cheddar (o
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn