Wieprzowina Duszona Z Jabłkiem

Wieprzowina Duszona Z Jabłkiem
Wieprzowina duszona z jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.39 za porcję. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz rolowane schab pieczony, tymianek, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Apple Cider Duszona Wieprzowina, Sznycel wieprzowy i cydr jabłkowy duszona czerwona kapusta, oraz Duszona Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Jabłkowo-Brandy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz tymianek, szałwię i pieprz; przetrzyj wieprzowinę. W holenderskim piekarniku, brązowe mięso ze wszystkich stron w oleju; usunąć i ogrzać. Na tej samej patelni, podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać jabłko, koncentrat soku jabłkowego i sól; doprowadzić do wrzenia. Powrót mięsa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 55-75 minut lub aż termometr odczyta 160°, fastrygując od czasu do czasu sokami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć na półmisek i ogrzać.
5
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
6
Wlać płyn do gotowania do miarki; odtłuścić tłuszcz. Chłodny płyn do gotowania lekko; umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Podawać z pieczeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn