Wieprzowina duszona w czerni - - - Brasato di Maiale Nero

Duszona wieprzowina w czerni - - - Brasato di Maiale Nero jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 54g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, schab, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczeń wieprzowa duszona z mlekiem i świeżymi ziołami (Maiale al Latte ), Brasato al Barolo (wołowina duszona w winie), oraz Brasato al vino rosso (wołowina duszona w czerwonym winie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić wieprzowinę solą, wcierając ją w mięso, a liście szałwii ułożyć wokół schabu, zabezpieczyć pod sznurkiem. Odstawić na 30 minut.
Zmielić razem pancettę, czosnek i pietruszkę, tworząc jednorodną, gładką mieszaninę. W dużej, żeliwnej zapiekance lub holenderskim piekarniku podgrzej oliwę z oliwek i dodaj pastę wieprzową, gotując, aż stopi się w oleju.
Umieść wieprzowinę na patelni i brązową ze wszystkich stron, aby powstała jednolita skorupa.
Dodaj 1 szklankę czerwonego wina i zmniejsz o 3/
Dodaj pozostałą filiżankę wina i pomidory, przykryć i doprowadzić do niskiego duszenia. Gotować przez 2 godziny, aż mięso będzie miękkie widelcem.
Wyjmij mięso z zapiekanki, pozostaw na 15 minut, usuń Sznurek i liście szałwii.
Podawać w plastrach o grubości 1/3 cala.