Wieprzowina Duszona Cynamonowo-Sojowa

Cynamonowo-sojowa duszona wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Mieszanka wina shaoxing, brązowy cukier, sos sojowy o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cynamonowa Wieprzowina Duszona Z Daikonem, Wieprzowina Duszona Z Cynamonem I Koprem Włoskim, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen).
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na dużym ogniu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż rumiane, obracając często.
Zdjąć z patelni; odstawić.
Połącz sos sojowy i kolejne 5 składników (przez anyż gwiaździsty) na patelni na średnim ogniu i mieszaj, aż cukier się rozpuści. Wieprzowina na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 1/2 godziny lub aż wieprzowina jest przetargu widłowego. Wyrzucić cynamon i anyż. Mięso rozdrobnić na duże kawałki za pomocą 2 widelców; wymieszać z sosem.