Wieprzowina Diane kolacja na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, bulion z kurczaka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tymianek, Kotlet Schabowy I Patelnia Z Ananasem Kolacja, Pork Diane, oraz Polędwiczka Wieprzowa Diane.
Instrukcje
1
Roztopić masło w 12-calowej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodać plastry wieprzowe; gotować 3 do 5 minut lub aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Wieprzowina
3
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rezerwy 1/4 szklanki bulionu w 1-cup miarki lub małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj pozostały bulion, sos Worcestershire, sól, pieprz i ziemniaki na patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 13 do 17 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Ziemniak
Pieprz
Bulion
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Rezerwy 2 łyżki cebuli do dekoracji. Pozostałe cebule, pieczarki i kawałki wieprzowiny wymieszać z ziemniakami. Przykryć; dusić dodatkowe 5 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Wieprzowina
Grzyby
Ziemniak
Cebula
Wieprzowina
7
Dodaj mąkę do zarezerwowanego bulionu w miarce; zmiksuj na gładką masę. Stopniowo mieszać do mieszanki wieprzowej. Gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 minut lub aż mieszanina będzie bąbelkowa i zagęszczona, stale mieszając.