Wieprzowina Chińska

Wieprzowina Chińska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chińskiej wieprzowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1325 kalorii, 24g białka, oraz 133g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz pięć przypraw, brzuch wieprzowy, pasta z tamaryndowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork, oraz Wieprzowina Patatim (Filipińsko-Chińska Duszona Noga Wieprzowa / Golonka).
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn