Przepis wieprzowina Chile Verde z Czerwonym Salsa Chile może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 415 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jak zrobić Hatch Chile Salsa Verde, Hamburgery Z Polędwicy Chile Z Salsą Verde, oraz Pieczony Wylęg Chile Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Puree 2 szklanki bulionu z kurczaka,1/4 pomidorów, zielona cebula, kolendra z łodygami i czosnek w blenderze. Odstaw salsę verde na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Zielona Cebula
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Kolendra
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pędzel ciężki duży garnek z olejem; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Praca w partiach, dodać wieprzowinę do garnka; gotować, aż rumiane, obracając od czasu do czasu, o 4 protokół na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść wieprzowinę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
Garnek
4
Z garnka wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu (w razie potrzeby dodać olej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj cebulę do garnka; smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Posypać nasiona kminku nad; gotować, aż cebula będzie złoty i kminek jest tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek
Cebula
7
Dodaj pozostałe Tomatillo; gotować do miękkości i rumiane w miejscach, mieszając od czasu do czasu i zmniejszenie ciepła do medium, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 8 protokół. Powrót wieprzowiny i wszelkie soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodaj 2 szklanki reserved salsa verde, 1 szklanka bulionu, chiles i oregano. Przykryć; dusić na średnim ogniu, aż wieprzowina będzie miękka, około 2 godzin. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka Chili
Bulion
Wieprzowina
9
Do wieprzowiny dodajemy ziemniaki. Dusić, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół. Wymieszać pozostałe salsa verde; doprowadzić do duszenia. Cienkie z dodatkowym bulionem, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Ziemniak
Bulion
Wieprzowina
10
Podziel Chile verde między miski. Top z kolendry i dollop czerwonej salsy chile.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.