Wieprzowina Chile

Wieprzowina Chile może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 10 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, Kotlety wieprzowe czerwone Chile, styl Cervantesa: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes, oraz Wieprzowina Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj razem: chili w proszku, sól, kminek, kolendrę czosnkową i pieprz. Posmarować kostkę wieprzową mieszaniną i odstawić na 45 minut do lodówki.
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (107 stopni C).
Piec 2 godziny, lub do chrupiące.