Wieprzowina au poivre
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Wieprzowina au poivre może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 173 kalorie, 24g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka musztardy dijon, polędwica wieprzowa, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wieprzowina au poivre, Kotlety Wieprzowe Au Poivre, oraz Kotlety wieprzowe au Poivre.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Posypać każdą stronę wieprzowiny 1 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać olej duża patelnia żaroodporna pokryta sprayem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować przez 2 minuty z każdej strony.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz w temperaturze 425 przez 12 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 160 (lekko różowy).
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodać bulion i pozostałe składniki na patelnię; dobrze wymieszać trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (przez około 3 minuty).