Wieprzowina au poivre

Wieprzowina au poivre
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Wieprzowina au poivre może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 173 kalorie, 24g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka musztardy dijon, polędwica wieprzowa, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wieprzowina au poivre, Kotlety Wieprzowe Au Poivre, oraz Kotlety wieprzowe au Poivre.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wieprzowinę pokroić wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Posypać każdą stronę wieprzowiny 1 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
4
Rozgrzać olej duża patelnia żaroodporna pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wieprzowinę; gotować przez 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Umieść patelnię w piekarniku i piecz w temperaturze 425 przez 12 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 160 (lekko różowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać bulion i pozostałe składniki na patelnię; dobrze wymieszać trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (przez około 3 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn