Wieprzowe Carnitas Tacos
Przepis wieprzowina Carnitas Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 10 minut. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 44g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z pomarańczy, tortille kukurydziane, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Wieprzowe Carnitas Tacos, Wieprzowe Carnitas Tacos, oraz Wieprzowe Carnitas Tacos.
Instrukcje
Związać gałązki tymianku wraz z kuchennym sznurkiem; połączyć wieprzowinę, czosnek, liście laurowe i wiązkę tymianku w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać olej roślinny, sok z limonki, sok pomarańczowy, 1 szklanka wody i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i delikatnie gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Odkryć garnek i kontynuować gotowanie, mieszając raz lub dwa razy, aż wieprzowina będzie miękka, o kolejne 1 godzinę, 15 minut. Zwiększyć ciepło do średniej; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie w większości odparowana, o 35 więcej minut. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a następnie zwiększ ogień do średniej wysokości, aby wieprzowina zaczęła się smażyć. Gotować, mieszając i skrobanie dno garnka od czasu do czasu, aż wieprzowina jest złoty brąz i chrupiące w miejscach, o 10 więcej minut.
Podawać w tortillach z różnymi dodatkami.
Połącz 1 cienko pokrojoną czerwoną cebulę, 1 szklankę octu cydr, 1/2 szklanki wody, 2 łyżki cukru, 2 liście laurowe, 1 łyżeczka każdego nasion kolendry, nasion gorczycy i nasion kminku, 1/2 łyżeczki suszonego oregano i 1/4 łyżeczki soli koszernej w małym rondelku. Gotować 2 minuty; ostudzić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.