Wieniec do dyni z masłem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Masło-rumiane dziecko Squash wieniec może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Jeśli masz masło, sól i pieprz, squash crookneck, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Dyni Z Rumianym Masłem, Krążki Do Squasha Z Tymiankowym Rumianym Masłem, oraz Pappardelle z dyni, rumianym masłem i Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać squash i odciąć końcówki łodygi. Ustaw na stojaku na około 1 cala wrzącej wody w 14-calowym wok lub 5-do 6-quart patelni. Przykryć i parować na dużym ogniu, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, o 8 protokół.
W 11 - do 12-calowej patelni na dużym ogniu, roztopić masło.
Dodać dynię i tymianek. Wstrząsnąć patelnię, delikatnie mieszając składniki, aż masło zacznie brązowieć, 2 do 3 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.