Wieloziarniste Gofry Słodowe

Wieloziarniste Gofry Słodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj wieloziarnistych gofrów słodowych. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis służy 5. Mieszanka jaj, ekstrakt z wanilii, mieszanka wieloziarnistych owoców słodowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Multigrain Malt Waffle Mix, Gofry Wieloziarniste, oraz Gofry Wieloziarniste dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zalać gofrownicę sprayem do gotowania; rozgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Umieść Wieloziarniste Wafle Słodowe
Składniki, których będziesz potrzebować
SłódSłód
3
Wymieszać w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mleko i pozostałe składniki połączyć, dobrze mieszając trzepaczką; dodać do wafla wymieszać, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka GofrówMieszanka Gofrów
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Odstawić ciasto na 5 minut.
6
Łyżka około 1/3 szklanki ciasta na 4-calowy gofr na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto na krawędzie. Gotować 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze; powtórzyć procedurę z pozostałym cieście.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn