Wielki Tydzień gry: slidery z grilla na rolkach Parker House
Wielki Tydzień gry: suwaki z grilla na rolkach Parker House to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście sałaty, grubą sól i pieprz, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Rolki Parker House, Rolki Parker House, oraz Rolki Parker House.
Instrukcje
Wszystkie składniki sosu tatarskiego ubić w małej misce. SOS przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do użycia.
Rozgrzać ekspres panini zgodnie ze wskazówkami producenta.Na całej rybie natrzeć oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Umieść rybę na maszynie panini i zamknij pokrywę tak, aby górny ruszt spoczywał na niej bez naciskania. Grilluj rybę, aż będzie ugotowana i łuszcząca się, 3 do 4 minut.Dla każdego suwaka: podziel rolkę na pół wzdłuż, aby utworzyć górną i dolną połowę. Łyżka na odrobinie sosu tatarskiego wewnątrz każdej połowy rolki. Na dolnej połowie, warstwa na liściu sałaty, mały kawałek ryby wielkości, aby zmieścić się na rolce, dwa pół-paski boczku i kawałek pomidora. Zamknij suwak górną połową rolki. Jeśli chcesz być trochę świąteczny, możesz przykleić wykałaczkę imprezową przez górną część suwaka, co również pomoże utrzymać to wszystko razem.
Podawaj suwaki natychmiast, z miską zupy z małży New England, jeśli chcesz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.