Wielki Tydzień gry: slidery z grilla na rolkach Parker House

Wielki Tydzień gry: slidery z grilla na rolkach Parker House
Wielki Tydzień gry: suwaki z grilla na rolkach Parker House to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście sałaty, grubą sól i pieprz, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Rolki Parker House, Rolki Parker House, oraz Rolki Parker House.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki sosu tatarskiego ubić w małej misce. SOS przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozgrzać ekspres panini zgodnie ze wskazówkami producenta.Na całej rybie natrzeć oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
3
Umieść rybę na maszynie panini i zamknij pokrywę tak, aby górny ruszt spoczywał na niej bez naciskania. Grilluj rybę, aż będzie ugotowana i łuszcząca się, 3 do 4 minut.Dla każdego suwaka: podziel rolkę na pół wzdłuż, aby utworzyć górną i dolną połowę. Łyżka na odrobinie sosu tatarskiego wewnątrz każdej połowy rolki. Na dolnej połowie, warstwa na liściu sałaty, mały kawałek ryby wielkości, aby zmieścić się na rolce, dwa pół-paski boczku i kawałek pomidora. Zamknij suwak górną połową rolki. Jeśli chcesz być trochę świąteczny, możesz przykleić wykałaczkę imprezową przez górną część suwaka, co również pomoże utrzymać to wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sos TatarskiSos Tatarski
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Podawaj suwaki natychmiast, z miską zupy z małży New England, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Z MałżyZupa Z Małży
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W24 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn