Wielki Pye może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 686 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz suet, bulion wołowy, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać maczugę gruntową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm, Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, oraz Wielkie ciasteczka owsiane (które są zarówno wielkie jak i duże ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż 9-calowy talerz ciasta z połową ciasta.
2
Posmaruj wnętrze białkiem. Skórki z piersi i innego mięsa, jeśli to konieczne, i parboil je delikatnie w osolonej wodzie przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Odcedzić i schłodzić.
4
W misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, suet, sól i pieprz, żółtka i połowę mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Suet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodaj resztę przypraw do suszonych owoców w innej misce. Pokroić parboiled mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Owoce
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Dodać 1 do 2 łyżki bulionu wołowego do mąki ryżowej lub mąki kukurydzianej w małym rondlu i śmietany je razem. Wymieszać pozostałą bulion i mieszać na delikatnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Mąka Kukurydziana
Mąka Ryżowa
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Zdjąć z ognia i odstawić. Dno wyłożonej patelni przykryć połową zmielonej mieszaniny. Ułóż pokrojone mięso w warstwę na wierzchu. Rozsypać posiekane przyprawione owoce i przykryć pozostałym mięsem mielonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Na wierzch wlać zagęszczony wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Rozwałkuj pozostałe ciasto na okrągło, aby zrobić pokrywkę na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Posmaruj obrzeże Etui odrobiną białka i przykryj pokrywką. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić i wykonaj szczeliny ewakuacyjne dla pary. Udekorować plastrami ciasta i polewać białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
12
Piec przez 15 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 325 stopni F i piec przez 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić przed podaniem. Pokroić na poszczególne kawałki i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.