Wielkanocny Schab cielęcy z Puree z kopru włoskiego

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Wielkanocny Schab cielęcy z Puree z kopru włoskiego i Limy. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 794 kalorie, 75g białka, oraz 29g tłuszczu. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, skórkę z cytryny, Cebulki kopru włoskiego-połówki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Puree Z Fasoli Lima, Puree z fasoli Lima z oliwkami i ogolonym Pecorino, oraz Pieczona noga jagnięca z miętą, czosnkiem i przecierem z fasoli Lima dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przykryć limas z 4 cali wody i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 1 godzinę, a następnie dodać wodę do pokrycia przez 2 cale.
Dodać czosnek, posiekany koper włoski, cebulę i skórkę z cytryny. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 15 minut, często mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola lima i koper włoski stać się gęsty i kremowy puree, o 2 godziny.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 45
Pieczeń cielęcą doprawiamy solą i pieprzem i odstawiamy z grubej strony do dołu, na półce ustawionej na średniej patelni do pieczenia.
Połowę kremu musztardowego rozłóż na cielęcinę i polej połową liści szałwii.
Włożyć pieczeń do piekarnika, zmniejszyć temperaturę do 300 i piec przez 45 minut. Ostrożnie obrócić tłuszcz cielęcy do góry, rozprowadzić pozostałą śmietaną musztardową i ułożyć pozostałe liście szałwii. Cielęcinę piecz przez 1 godzinę dłużej lub do momentu włożenia natychmiastowego termometru w najgrubszą część mięsa 14
Przenieś pieczeń cielęcą na deskę do rzeźbienia, aby odpocząć przez 10 minut.
Zmielone nasiona kopru włoskiego wymieszać z puree z kopru włoskiego. Doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić sznurek kuchenny i pokroić mięso grubo.
Cielęcinę przełożyć na talerze i łyżkę puree z kopru włoskiego.