Wielkanocne kremowe galaretki
Przepis Wielkanocny kremowy Jell-O JIGGLERS jest gotowy w około 3 godziny i 50 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 33 kalorie, 6G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka żeli dekoracyjnych, żelatyny galaretkowej, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Valentine ' s Creamy JELL-o® JIGGLERS, JELL-O Creepy Crawly JIGGLERS, oraz Kremowa Galaretka Malinowa Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do mieszanek żelatynowych w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Fajne 30 min. w temperaturze pokojowej.
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min.
Dodać do żelatyny; mieszać aż do wymieszania.
Wlać do patelni 13x9 cali.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Zanurz dno patelni w ciepłej wodzie 15 sek. Użyj 2-calowego foremki do ciastek w kształcie jajka, aby wyciąć żelatynę na 24 kształty, uważając, aby przeciąć całą drogę przez żelatynę do dna patelni.
Wyjmij JIGGLERY z patelni. Udekoruj żelami, aby przypominały pisanki. Przechowywać w lodówce.