Wielbłąd Wędzony
Wędzona wielbłąd może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dziewczynę. woda, mullet, zrębki hickory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wielbłąd Wędzony, Barwinka czerwona z tymiankiem, oraz Pan-Fried Red Mullet.
Instrukcje
Połącz 1 gal. wodę i kolejne 4 składniki w dużej misce, mieszając, aż sól się rozpuści.
Dodaj barwę; przykryć i schłodzić 45 minut do 2 godzin lub do pożądanego stopnia zasolenia. (
Odciąć mały kawałek ryby i smażyć go w celu określenia stopnia zasolenia przez degustację. Dłuższe czasy namaczania dają bardziej słoną rybę.)
Ryby opłucz, odrzucając mieszankę solanki; osusz rybę ręcznikami papierowymi.
Umieść rybę na stojakach z drutu w patelniach do pieczenia; przykryj papierowymi ręcznikami i schłodź 2 do 3 godzin lub do wyschnięcia. Rub 1 łyżeczka. pieprz po obu stronach każdej ryby.
Zrębki moczyć w wodzie co najmniej 30 minut.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić wióry i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę do głębokości linii napełniania.
Umieść ryby na górnych i dolnych stojakach na żywność; przykryj pokrywką palacza. (W przypadku palenia filetów, umieść boki skóry na stojakach.)
Gotować 2 godziny lub po prostu, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z solą, ostrym sosem i klinami cytrynowymi, w razie potrzeby.