Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami

Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kuchni włoskiej ziemniaków z Porcini. Ten przepis służy 4 i kosztuje $27.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 553 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś borowiki, ząbki czosnku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kuchnia wiejska Włoch": Rigatoni z kalafiorem, Wiejska Kuchnia Włoskiej Orecchiette z brokułami Rabe, oraz Wiejskie gotowanie włoskich grillowanych wątróbek drobiowych z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ostrożnie usuń łodygi z grzybów i odstaw czapki na bok. Mielone łodygi i wymieszać z pietruszką i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
3
Używając oleju, obficie nasmaruj boki i dno szerokiego, płytkiego naczynia do pieczenia za pomocą ciasnej pokrywy. Ułóż ziemniaki w nakładających się warstwach na dnie naczynia, soląc każdą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Posypać połowę mieszaniny pietruszki na ziemniaki, a następnie ułóż czapki grzybowe, Czapka strona do góry, w jednej warstwie na ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Pozostałą mieszaninę pietruszki posypać grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Zapieczętuj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową, a następnie przykryj naczynie pokrywą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec, aż ziemniaki i grzyby zmiękną, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn