Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami

Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kuchni włoskiej ziemniaków z Porcini. Ten przepis służy 4 i kosztuje $27.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 553 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś borowiki, ząbki czosnku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kuchnia wiejska Włoch": Rigatoni z kalafiorem, Wiejska Kuchnia Włoskiej Orecchiette z brokułami Rabe, oraz Wiejskie gotowanie włoskich grillowanych wątróbek drobiowych z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ostrożnie usuń łodygi z grzybów i odstaw czapki na bok. Mielone łodygi i wymieszać z pietruszką i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso MieloneMięso Mielone
3
Używając oleju, obficie nasmaruj boki i dno szerokiego, płytkiego naczynia do pieczenia za pomocą ciasnej pokrywy. Ułóż ziemniaki w nakładających się warstwach na dnie naczynia, soląc każdą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Posypać połowę mieszaniny pietruszki na ziemniaki, a następnie ułóż czapki grzybowe, Czapka strona do góry, w jednej warstwie na ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Pozostałą mieszaninę pietruszki posypać grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Zapieczętuj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową, a następnie przykryj naczynie pokrywą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec, aż ziemniaki i grzyby zmiękną, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn