Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z rabarbarem. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 228 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, whisky, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Country Rabarbar Crostata, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Country Jam Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. masło 10-calowy szklany lub ceramiczny talerz ciasta lub 2 1/2-quart owalne danie zapiekane i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wrzucić rabarbar z brązowym cukrem w misce, aż pokryte.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i 1/2 szklanki cukru granulowanego w dużej misce, aż dobrze się połączą. Zmiksować na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Ubić razem mleko, całe jajko i żółtko. Zrób dobrze w środku mieszanki mąki i dodaj mieszaninę mleka, mieszając drewnianą łyżką, aby stopniowo włączyć mąkę i utworzyć miękkie, lepkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Połowę ciasta przełożyć na schłodzony talerz ciasta i poklepać dnem i w połowie strony dobrze obsypanymi mąką rękami, następnie łyżką rabarbaru i dowolnych soków na ciasto. Używając łyżki stołowej, łyżka pozostałego ciasta w małych kopcach równomiernie na górze. Lekko ubić białko z kilkoma kroplami wody, a następnie lekko posmarować ciasto umyciem jajecznym.
Ciasto podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z kremem whiskey.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whiskey
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1
Ciasto można przygotować 4 godziny wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać, dobrze zapakować w folię, w temperaturze pokojowej. Podgrzać w razie potrzeby.