Wiedeńska Kawa Mrożona
Wiedeńska Kawa mrożona to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap napój. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz kakao w proszku, cukier, lody kawowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiedeńska Kawa, Wiedeńska Kawa (Garnek), oraz Cytrynowa Kawa Wiedeńska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz espresso, cukier, wanilię i gorącą wodę w blenderze i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Włóż lód do blendera i przerabiaj na wysoki poziom, aż mieszanina będzie prawie całkowicie gładka. Podzielić mieszaninę między 4 krótkie szklanki.
Umieść lody w kuchence mikrofalowej na wysokości na 15 sekund, aż zmiękną. Do każdej szklanki Wrzuć jedną kulkę lodów. Za pomocą małego przesiewacza, posypać każdy napój lekko kakao w proszku.
Podawać z krótką słomką i łyżeczką.