Przepis Wieczerza z Grzybowo-szałwiową polentą może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 12,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1427 kalorii, 130g białka, oraz 75 g tłuszczu. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion wołowy, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szałwia Polenta, Szałwia Polenta, oraz Dynia-Szałwia Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Mięso obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby Umożliwić
3
Dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika, kilka obrotów patelni i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać mięso i brązowy na całym, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
5
Wyjąć mięso z patelni i odsączyć tłuszcz mięsny, jeśli się zgromadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj kolejny obrót lub 2 patelni z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę, czosnek, bay i doprawić solą i pieprzem, gotować do miękkości 8 do 10 minut, dodać kilka szczypty goździków i mieszać w koncentracie pomidorowym 1 minutę. Następnie wymieszać z winem i odsączyć patelnię, następnie dodać bulion i pomidory pokrojone w kostkę i wymieszać do połączenia. Umieścić mięso z powrotem do garnka i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Piec 1 1/2 godziny, a następnie odkryć i piec 1 godzinę, aby zmniejszyć płyny, a następnie umieścić pokrywę z powrotem na i gotować aż bardzo miękkie, 1 1/2 godziny więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Wyjmij mostek na deskę do rzeźbienia i przykryj folią, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Zmniejsz sos na kilka minut, gotując delikatnie, odsłonięty, aby nieco zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu i dodać czosnek i grzyby, gotować do bardzo miękkiej, doprawić solą i pieprzem i wymieszać z szałwią. Doprowadzić mieszaninę wywar-mleko do wrzenia w rondlu i dodać polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Czosnek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Ubijać polentę 2 do 3 minut, aż odciągnie się od strony garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Dodać masło, jeśli używasz i złożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
14
Mostek pokroić w plasterki i podawać z sosem na polencie z pieczarkami. Schłodzić połowę mostku i przechowywać na później w tygodniu. Rozrzuć kilka gorzkich zieleni na górze, aby uzyskać opcjonalny Dekor.