Wieczerza z grzybami-szałwia Polenta

Wieczerza z grzybami-szałwia Polenta
Przepis Wieczerza z Grzybowo-szałwiową polentą może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 12,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1427 kalorii, 130g białka, oraz 75 g tłuszczu. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion wołowy, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szałwia Polenta, Szałwia Polenta, oraz Dynia-Szałwia Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Mięso obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika, kilka obrotów patelni i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać mięso i brązowy na całym, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć mięso z patelni i odsączyć tłuszcz mięsny, jeśli się zgromadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj kolejny obrót lub 2 patelni z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać cebulę, czosnek, bay i doprawić solą i pieprzem, gotować do miękkości 8 do 10 minut, dodać kilka szczypty goździków i mieszać w koncentracie pomidorowym 1 minutę. Następnie wymieszać z winem i odsączyć patelnię, następnie dodać bulion i pomidory pokrojone w kostkę i wymieszać do połączenia. Umieścić mięso z powrotem do garnka i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W KostkęPomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Piec 1 1/2 godziny, a następnie odkryć i piec 1 godzinę, aby zmniejszyć płyny, a następnie umieścić pokrywę z powrotem na i gotować aż bardzo miękkie, 1 1/2 godziny więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
9
Wyjmij mostek na deskę do rzeźbienia i przykryj folią, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Zmniejsz sos na kilka minut, gotując delikatnie, odsłonięty, aby nieco zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu i dodać czosnek i grzyby, gotować do bardzo miękkiej, doprawić solą i pieprzem i wymieszać z szałwią. Doprowadzić mieszaninę wywar-mleko do wrzenia w rondlu i dodać polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Ubijać polentę 2 do 3 minut, aż odciągnie się od strony garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
13
Dodać masło, jeśli używasz i złożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
14
Mostek pokroić w plasterki i podawać z sosem na polencie z pieczarkami. Schłodzić połowę mostku i przechowywać na później w tygodniu. Rozrzuć kilka gorzkich zieleni na górze, aby uzyskać opcjonalny Dekor.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
ZieloniZieloni
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn