Wianek z ciasta francuskiego z Brie
Wianek z ciasta francuskiego z Brie jest Wegetariańskie crust. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, jajko, porzeczki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Wianek z ciasta francuskiego z żurawiną i Brie, Brie i karmelizowane szalotki ciasto francuskie tarta Brie, oraz Brie w cieście francuskim.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ciasto umieścić na lekko posypanej mąką desce lub powierzchni.
Wytnij ciasto z 3-calowym foremką do ciastek w kształcie liścia zanurzoną w mące, aby zapobiec przyklejeniu się do około 24 wycinanek.
Ułożyć ser na blasze z ciastkami, ułożyć liście ciasta w kółko wokół sera.
Usuń ser. Przykryć i przechowywać w lodówce wieniec ciasta 5 do 10 minut.
Ubić jajko i mleko widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszać.
Na wierzch wieńca z ciasta wymieszać masę jajeczną; posypać posiekanym rozmarynem.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie wyjąć wieniec z ciasta z blachy cookie; umieścić na półmisku serwowania.
Zrobić wrażenie w górnej części sera około 1/4 cala głębokości z noża do liści; usunąć nóż. Delikatnie zeskrobać i usunąć skórkę z konstrukcji liści, za pomocą łyżki.
Umieścić ser na nieprzetworzonej blasze.
Piec ser 8 do 10 minut lub aż ser będzie miękki i częściowo stopiony.
Ułożyć ser na środku wieńca z ciasta.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, porzeczkami i liśćmi laurowymi.