Whoopie Placki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Whoopie ciasta spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać krem ptasie mleczko, takie jak puszyste ptasie mleczko, mąka, maślanka, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Whoopie Placki, Whoopie Placki, oraz Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól w misce, aż się połączą. W małej misce wymieszać maślankę i wanilię.
Ubij razem masło i brązowy cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i puszysty, o 3 minuty w mikserze stojącym lub 5 minut z ręcznym, następnie dodać jajko, ubijając, aż dobrze połączone. Zmniejszyć prędkość do niskiej i naprzemiennie mieszać w mieszaninie mąki i maślanki w partiach, zaczynając i kończąc z mąką, skrobanie w dół stronie miski od czasu do czasu, i mieszanie do gładkiej.
Łyżka 1/4-cup kopce ciasta o 2 cali od siebie na 2 masłem duże blachy do pieczenia.
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, aż szczyty są dmuchane i ciasta wiosna z powrotem po dotknięciu, 11 do 13 minut.
Przenieść metalową szpatułką do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Beat razem masło, cukiernicy cukier, marshmallow, i wanilia w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka, o 3 protokół.
Rozłóż zaokrągloną łyżkę nadzienia na płaskich bokach połowy ciast i wierzch pozostałymi ciastami.
* Ciasta mogą być wykonane 3 dni wcześniej i przechowywane, warstwowe między arkuszami papieru woskowego, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. * Napełnianie może być wykonane 4 godziny wcześniej i przechowywane, pokryte, w temperaturze pokojowej.