White Sangria Paletas

White Sangria Paletas
White Sangria Paletas może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, soku winogronowego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 199. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuz Sangria - Biała Sangria, Biała Sangria, oraz Biała Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć Wino i owoce w misce i pozostawić do maceracji przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie w małym rondlu na umiarkowanym płomieniu umieść soki z winogron i brzoskwiń oraz cukier i gotuj, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści. Wyłączyć ogrzewanie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Odcedzić owoce nasączone winem, zachowując zarówno wino, jak i owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wymieszaj wino do schłodzonej mieszaniny soku, wraz z sokiem z cytryny i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Podziel owoce równomiernie na formy palety i wlej płynną mieszaninę (zostaw trochę miejsca na górze każdej formy, ponieważ mieszanina rozszerzy się, gdy zamarznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Zamrozić; włóż kij, gdy mieszanina jest pół-zamrożona, aby kij stał sam. Zamrażać, aż do całkowitego ustawienia, co najmniej kilka godzin. Odkręć paletę zanurzając formy w patelni z wysokimi bokami, wypełnionej ciepłą wodą. Pozostawić na kilka sekund i delikatnie podciągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn