White Sangria Paletas

White Sangria Paletas
White Sangria Paletas może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, soku winogronowego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 199. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuz Sangria - Biała Sangria, Biała Sangria, oraz Biała Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć Wino i owoce w misce i pozostawić do maceracji przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W międzyczasie w małym rondlu na umiarkowanym płomieniu umieść soki z winogron i brzoskwiń oraz cukier i gotuj, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści. Wyłączyć ogrzewanie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Odcedzić owoce nasączone winem, zachowując zarówno wino, jak i owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wymieszaj wino do schłodzonej mieszaniny soku, wraz z sokiem z cytryny i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Podziel owoce równomiernie na formy palety i wlej płynną mieszaninę (zostaw trochę miejsca na górze każdej formy, ponieważ mieszanina rozszerzy się, gdy zamarznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Zamrozić; włóż kij, gdy mieszanina jest pół-zamrożona, aby kij stał sam. Zamrażać, aż do całkowitego ustawienia, co najmniej kilka godzin. Odkręć paletę zanurzając formy w patelni z wysokimi bokami, wypełnionej ciepłą wodą. Pozostawić na kilka sekund i delikatnie podciągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn