Whiskey Sour Punch
Whiskey Sour Punch może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok pomarańczowy, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Mrożony Whiskey Sour Punch, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz EVR ' s Whiskey Sour.
Instrukcje
Połącz cukier i 1/3 szklanki wody w 1 szklance miary. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 2 minuty; mieszać, aż cukier się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Połączyć mieszaninę cukru, sok pomarańczowy, bourbon, i sok z cytryny w dużym dzbanie; dobrze wymieszać. Przed podaniem wymieszać z wodą sodową.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami pomarańczy.