Whiskey i boczek chleb bananowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc daj whisky i boczek chleb bananowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1158 kalorii, 14g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, bananan ekstrakt, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klon Whiskey Chleb Bananowy, Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter, oraz Boczek Masło Orzechowe Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spray 5 patelni mini bochenek z sprayem do gotowania.
Banany, ekstrakt z wanilii, ekstrakt z bananów i Likier whiskey-miód umieść w misce miksera stojącego i dobrze wymieszaj.
Przenieść mieszaninę bananów do miski. Ubij masło, cukier, jajka i boczek kapie w czystej misce za pomocą miksera stojącego, aż mieszanina masła będzie puszysta, o 3 protokół. Wymieszaj mieszaninę bananów z masłem.
Umieść plastry boczku w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Boczek wymieszać z wilgotnymi składnikami.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia na dużym talerzu papierowym i użyj papierowej płyty jako lejka, aby dodać mieszaninę mąki do wilgotnych składników w misce miksera; ubijaj, aż ciasto zostanie dokładnie połączone.
Wlać ciasto do przygotowanych mini patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek bochenka wyjdzie czysta lub z wilgotnymi okruchami, około 45 minut.