Whip Nerkowca (Bez Soi Wegańskie Bita Śmietana)
Whip nerkowca (bez soi Wegańskie bita śmietana) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 281 kalorii, 1G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka nektaru z agawy, rafinowany olej kokosowy, krem z nerkowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bez cukru wegańska bita śmietana akan Aquafaba bita śmietana, Łatwe naleśniki wegańskie i bezglutenowe (ciasto truskawkowe + bita śmietana ) , oraz Mini Meyer Lemon Cream placki z chłodnym batem bitą polewą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić krem nerkowca w blenderze i dodać nektar z agawy, wanilia, i 1/4 szklanki wody. Zmiksować aż do całkowitego połączenia.Po uruchomieniu blendera powoli wsyp olej kokosowy przez otwór w pokrywie blendera. Mieszaj do emulgowania.
Wlać do miski i schłodzić w lodówce, przykrytej, przez 2 godziny.Wymieszać przed podaniem.