Weź 5 Marchewkowych Babeczek
Weź 5 marchewkowych babeczek może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 98 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz cukier, cynamon, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki Marchewkowe, Babeczki Marchewkowe, oraz Weź 5 Marchewkowych Babeczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i ustaw 14 kubków na muffinki z papierowymi wkładkami. Spryskaj wkładki sprayem z oleju roślinnego.
W średniej misce wymieszać mąkę z cynamonem, sodą oczyszczoną i solą. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka z olejem rzepakowym. Stopniowo ubijaj cukier ze średnią prędkością i ubijaj, aż będzie gęsty, około 3 minut. Beat in the vanilla. Złóż suche składniki gumową szpatułką, a następnie złóż marchewkę.
Łyżka ciasto do kubków muffin i piec przez 25 do 30 minut, aż wykałaczka włożona w środku babeczki wyjdzie czysty.
Lekko ostudzić, a następnie przenieść babeczki do zamrażarki do ostygnięcia.
Napełnij torebkę z ciastem wyposażoną w 1/2-calową gładką końcówkę lukrem z serem śmietankowym. Rura lukier na babeczki marchewkowe i służyć. Alternatywnie, użyj noża, aby rozłożyć lukier na babeczki i służyć.