West Coast Halibut Fish and Chips z domowym sosem tatarskim
West Coast Halibut Fish and Chips z domowym sosem tatarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1327 kalorii, 61g białka, oraz 62g tłuszczu. Na 10,49 zł / porcja, ten przepis okładki 57% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, śmietanę, natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka, można śledzić to danie główne z Morelowe Okruchy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżką wynik 80% to danie jest solidne. Podobne przepisy są Ryba Z Frytkami Z Domowym Sosem Tatarskim Przepis, Paluszki rybne z halibuta z koperkowo-kaparowym sosem tatarskim, oraz Smażony dorsz na rybę i frytki z sosem tatarskim.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ziemniaki piec na tacy w gorącym piekarniku przez 30 do 45 minut - aż nóż zmięknie. Można to zrobić w nocy przed lub przed czasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Każdy ziemniak pokroić na 6 lub 8 klinów w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Podgrzej 3 cale oleju w frytkownicy. Lub możesz podgrzać 3 cale oleju w głębokim garnku. Zacznij od smażenia połowy klinów na raz przez 4 do 5 minut, aż będą chrupiące i brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Słonina Wieprzowa
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
W dużej misce wymieszać mąkę i skrobię kukurydzianą. Mieszaninę mąki doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Zrób studnię w środku i stopniowo wlej sodę klubową i żółtka jaj podczas ubijania. Pracuj od środka powoli łącząc suche składniki, tworząc gładkie ciasto. Filety rybne lekko posmarować przyprawioną mąką, a następnie zanurzyć w cieście i usmażyć w oleju 375 stopni F. Smażyć przez 4-5 minut, aż chrupiące i złocisto brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Woda Gazowana
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pasek Skórki Cytrynowej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Zdjąć i osuszyć na papierowych ręcznikach, a następnie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Podawać z chrupiącymi smażonymi liśćmi pietruszki i klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Klin Cytrynowy
1
W małej misce wymieszać wszystkie składniki sosu tatarskiego. Odstawić do lodówki na 10 do 15 minut przed podaniem, aby smaki się połączyły.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Attems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato kontynuuje tradycję Republiki Weneckiej, ponieważ "ramato", czyli coppery, było terminem odnoszącym się do Pinota Grigio w umowach. Specjalna praktyka winifikacji doprowadziła do użycia tego terminu: moszcz pozostaje w kontakcie ze skórkami przez 24 godziny i ta praktyka nadaje winu bardzo charakterystyczny miedziany odcień. Attems Cupra Ramato szczyci się bogatym, owocowym bukietem i otwiera się na podniebienie pełne i ciężkie, z wieloaspektowymi flavors.It jest idealny w połączeniu z tłustymi rybami, z delikatnym lub roślinnym antipasti, idealnym towarzyszem letnich potraw i jest pyszny, a także aperitifem.