West Coast Halibut Fish and Chips z domowym sosem tatarskim

West Coast Halibut Fish and Chips z domowym sosem tatarskim
West Coast Halibut Fish and Chips z domowym sosem tatarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1327 kalorii, 61g białka, oraz 62g tłuszczu. Na 10,49 zł / porcja, ten przepis okładki 57% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, śmietanę, natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka, można śledzić to danie główne z Morelowe Okruchy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżką wynik 80% to danie jest solidne. Podobne przepisy są Ryba Z Frytkami Z Domowym Sosem Tatarskim Przepis, Paluszki rybne z halibuta z koperkowo-kaparowym sosem tatarskim, oraz Smażony dorsz na rybę i frytki z sosem tatarskim.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ziemniaki piec na tacy w gorącym piekarniku przez 30 do 45 minut - aż nóż zmięknie. Można to zrobić w nocy przed lub przed czasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Każdy ziemniak pokroić na 6 lub 8 klinów w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Podgrzej 3 cale oleju w frytkownicy. Lub możesz podgrzać 3 cale oleju w głębokim garnku. Zacznij od smażenia połowy klinów na raz przez 4 do 5 minut, aż będą chrupiące i brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
W dużej misce wymieszać mąkę i skrobię kukurydzianą. Mieszaninę mąki doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Zrób studnię w środku i stopniowo wlej sodę klubową i żółtka jaj podczas ubijania. Pracuj od środka powoli łącząc suche składniki, tworząc gładkie ciasto. Filety rybne lekko posmarować przyprawioną mąką, a następnie zanurzyć w cieście i usmażyć w oleju 375 stopni F. Smażyć przez 4-5 minut, aż chrupiące i złocisto brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Woda GazowanaWoda Gazowana
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Zdjąć i osuszyć na papierowych ręcznikach, a następnie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Podawać z chrupiącymi smażonymi liśćmi pietruszki i klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1
W małej misce wymieszać wszystkie składniki sosu tatarskiego. Odstawić do lodówki na 10 do 15 minut przed podaniem, aby smaki się połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Attems Ramato Pinot Grigio
Attems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato kontynuuje tradycję Republiki Weneckiej, ponieważ "ramato", czyli coppery, było terminem odnoszącym się do Pinota Grigio w umowach. Specjalna praktyka winifikacji doprowadziła do użycia tego terminu: moszcz pozostaje w kontakcie ze skórkami przez 24 godziny i ta praktyka nadaje winu bardzo charakterystyczny miedziany odcień. Attems Cupra Ramato szczyci się bogatym, owocowym bukietem i otwiera się na podniebienie pełne i ciężkie, z wieloaspektowymi flavors.It jest idealny w połączeniu z tłustymi rybami, z delikatnym lub roślinnym antipasti, idealnym towarzyszem letnich potraw i jest pyszny, a także aperitifem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn